ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

HELLENIC SURVIVAL SCHOOL

.

ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

Το Σχολείο Επιβίωσης – Διαβίωσης του «Hellenic Survival School» είναι ένα πρωτοποριακό σχολείο γεμάτο γνώσεις και εμπειρία δεξιοτήτων που αφορούν την επιβίωση στην φύση.
Το σχολείο αυτό, απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και οποιασδήποτε φυσικής ή σωματικής κατάστασης , με αντικείμενα εκπαιδεύσεως εναρμονισμένα στις ανάγκες και τις δυνατότητες των εκπαιδευομένων και με επίπεδα εκπαιδεύσεως τα οποία κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, λόγω της πληθώρας των ειδικών πληροφοριών και των δεξιοτήτων που αφορούν την επιβίωση – διαβίωση στην φύση.

Ο χαρακτήρας του σχολείου, είναι πάνω απ΄ όλα εκπαιδευτικός, συγχρόνως όμως και διασκεδαστικός, με υψηλά επίπεδα δράσης και εκτόνωσης, παρέχοντας σε όλους ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ – ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ – ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ – ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Σχολείο Επιβίωσης – Διαβίωσης του «Hellenic Survival School», έχει σκοπό την σωστή παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που αφορούν την επιβίωση και όχι να «ταλαιπωρήσει» τον οποιονδήποτε καθώς απευθύνεται ακόμη και σε ηλικιωμένους ή και Α.Μ.Ε.Α.

ΣΚΟΠΟΣ – ΣΤΟΧΟΣ

Κύριος στόχος του, να σας εξοπλίσει με όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις σε δύσκολες συνθήκες στην φύση και να σας διδάξει την αναγνώριση αλλά και την αντιμετώπιση πληθώρας προβλημάτων με τον καταλληλότερο τρόπο με σκοπό την επιβίωση τόσο την δική σας όσο και των συνανθρώπων σας.
Να σας εξοικειώσει με το φυσικό περιβάλλον, και από «εχθρικό», να σας κάνει να το νοιώθετε οικείο και φιλικό.
Να τονίσει τις έννοιες της συνεργασίας και της υποστήριξης μεταξύ σας, καθώς και πλήθος άλλων ηθικών και μη αξιών.
Να σας κάνει να νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι για όλα τονίζοντας την αυτοπεποίθησή σας καθώς η σωστή προετοιμασία και η σιγουριά προλαμβάνει πάντοτε δύσκολες καταστάσεις .
Να σας ωθήσει επίσης να δοκιμάσετε νέα αντικείμενα και πρωτόγνωρες δεξιότητες, αντιμετωπίζοντας πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σας, ώστε να καταλάβετε και να γνωρίσετε τα όριά σας και την δυσκολία που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων σας.
Όλα αυτά,… κάτω από την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών .

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Δυνατότητα εκπαίδευσης παρέχεται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας , σε οποιοδήποτε χώρο δημόσιο ή ιδιωτικό , σε ορειβατικά ή κυνηγητικά καταφύγια,  σε καταφύγια Προσκόπων, σε κατασκηνώσεις, ή σε οποιοδήποτε άλλο επιλεγμένο σημείο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το Σχολείο Ατομικής – Ομαδικής Επιβίωσης – Διαβίωσης του “Hellenic Survival School”, διαθέτει πιστοποιημένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων, γυμναστές, δασκάλους του σκι, της ορειβασίας κ.α. καθώς και συνεργάτες όπως την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Βοτανολόγους και άλλους επιστήμονες.

Αφήστε μια απάντηση